Friday, 18 November 2011

swimming ! :]

salam, hyee. today aku update blog sbb naniee nieeeno  suruh. hak2. hehe.  gmbr kt ats tu, gmbr bru ptg td aku snap. hehe. ptg td. aku g swimming kt kelab golf rantau petronas bersama cipa and aina :] aku bawak mto dr kerteh oh. haha first time mama bg. b4 ni aku g diam2 naik mto. kah3. smpai sne, kteorg trus tuka baju and terjun kolam. haha. bapaak best. da la sejuk gile. kteorg swimming smpai kol 7. abes selsema haa. haha. best gile kacau aina mse swimming. abes air msuk telinge die. siaaan, :] haha. ade mende yg kelaaakorr kaan? haha hanya cipa and aina je tahu :p  haha. btw. smlm aku g mcD, lepak2 kt situ dengan dak2 kelas aku. kebetulan budak 1 kre pon ade wt party kt stu. hehe kteorg pn lepak. aku bwk lap au. lap aku ade kt dlm dak2 ni main. and ade la mende yg menyakitkn ati aku. and smpai skrg aku rse cm nateeey beruk sungguh. untuk dia, sorry jd mcm2. pas ni aku xkn amek thu hal kau sikit pn. walaupn skit. kau happy dengan hidup kau skrg, and aku dh happy tgk kau happy. k. hihi tu je laaa byeeeee.

* best oh swimming td :]
* sorry kt aina sbb slalu kacau time swimming td :D
* untuk nanie, sye da update ye.

No comments:

Post a Comment