Tuesday, 15 November 2011

Salam, good afternoon and hyeee ! haha, again, bile aku bosan dah x tau nk watpe, blog ini akan di update ye. today aku x g skola. ade 2, 3 org text aku 'knp x dtg skola, x nmpk pn?' haha tp aku tipu aku ckp aku g. kah3. kelako. sorry la sesiapa yg aku tipu tu, gurau2 sajaa. hihi. sungguh bosan harini + sejuk sbb hujan jee. hehe. smlm , aku tido pkul 6. sbb xde mood. susah btl nk tido. pg td bru tido. haha. nak wt ape ehh seharian ni. petang nnti nk g pasor bersama yaya, aqish, cipa menaiki keretaa. haha. hishh, aku x tau laa nnti bila dah cuti skola, aku nk wtpe ehh? bosaaan kottt. urg. nasib baik member aku ade yg x g mne2, yahoo best gok leh lepak2,swimming kee, hihihi :]  btw, smlm birthday wani, and aku pergi celebrate jap dekat m.m ,ramai jgk yg dtg hihi. tp untuk wani, im so sorry sbb mood aku x elok smlm. even nk tngkp gmbr pn aku xde mood. sorry again tauu :] oke lah, tu je. bye2 :D

No comments:

Post a Comment