Thursday, 2 June 2011

KUANTAN !

heyo. okaii.  today aku pergi kuantan dgn tini. and balik lwt . smpai rumah kul 9.30 p.m. aku rse letih3 sgt skrg ni. tadi sampai2 je kuantan, aku pergi cri birthday present someone <3 ngeee and akhirnye jumpa :) pstu aku pusing2.. then aku pergi karoke. time tu first time aku nyanyi jerit2 cm org gila. haha. so, rse best ah. then aku pergi tgk wayang bersama tini and panda. crite kt ats tu TERBAIK woahh. aku tk sangke yg aku ni takot gile tgk cte ni. haha. dah happy2 today an. tbe2 ade orang wat mood aku KACAU.so aku rse cm kecewa and agak bengang. tp aku ta tunjuk kt org sume tu. aku wat slumber je. and today jgk aku ade beli patung panda. comel gila woah. :D okeh itu saja, tido dlu, assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment