Sunday, 5 June 2011

today :)

heyyo, today aku sangat2 penat and sangat2 bestt. act aku bosan x tau na wt pe. aku ajak jannah and tini dtg rumah  and wat apam. hehe. best gile ah. kaki aku sakit gile sbb berdiri je sepanjang buat tu. leteh woah. tp nasib baik jadi .hahaha. hasilnye cm kt sbelah nii -------->
heehehe,. act dia bleh ltk kaler ape2 pun yg korg suke. tp aku suke kaler cmtu. suke ati la kaann. hehe. seriously buat nye sng+cepat. tp cerewet gile kot. sume aku yg piping. sbb tini and jannah ta reti. so aku rse ah betape tertekan nyeee. haha.. tp xpe. ade yg tukang basuh. and tukang adun . hahah :) comel kn2 apam ni. hehehe. kuih ni kukus je. 10 minit da siap, tp nk bleh kukus tu.. cerewet nye laaaahh. haha.. sbr je lah aku tadi. hehehe :) mama aku just bg bahan and wat sendri. mandai2 la hidup. haha mama aku nk test and na tgk aku wat jd ke tk. then ble da siap, mama aku nk tgk. haha. then BERJAYA wok aku watt! ahaha :)

annnnd sampai lah pkul 4.30, aku pun gerak pergi umah jannah. hehe. dia sj je ajak2 wt barbeque. hehe. b4 kiteorg g umah jannah, aku pergi l-mart jap. sbb tini nk bli topap. aku pun bli aer soya. smbil2 tu borak dgn kakak l-mart. sdr x sdr da lwt dh nk g umah jannah. haha. then trus gerak g umah jannah. aku la org first makan sambil borak2 dgn mak dia.. kah2. dyorg bakar2. aku makan dah. tau sbb ape? sbb aku x mkn dr pg. haha. lps da puas2 mkn sume.mak aku pun amek aku kt rumah jannah, and AGAIN mak aku ajak pergi makan. haha. pergi lah aku and order mkn. nak nye jge ati mama. heheh :) ase nk pecah perot aku skrg tau ak? balik2 pun da dkt magrib dah. aku pun ase leteh and mengantuk gle. haha tp still cooollll. sampai laaaah ade budak btol2 wat mood aku spoil.. tp ape2 pun. hari ni TERBAIK ! okey nite~

No comments:

Post a Comment